Estàs buscant un lloc únic i idíl·lic per a desconnectar uns dies? En plena Costa Brava de Girona, el Far de Sant Sebastià et sorprendrà pel seu encant i les seves formidables vistes de tota la zona. A més, serà una manera de viatjar al passat, al temps en què els fars encara eren habitats per faroners. El Far, com comunament se’l coneix, és un dels punts més volguts pels veïns d’aquest enclavament únic de Catalunya.

foto playa palafrugell iluminada

El Far de Sant Sebastià, història viva de Girona

El Far, que pertany a Palafrugell, és el guaita d’aquesta petita localitat catalana. Ho ha estat des que es va erigir en el segle XIX i el continua sent avui dia, ja que manté la seva estructura i encant. Situat a 168 metres en un penya-segat sobre el mar, aquest far de forma cilíndrica i de 12 metres d’altura destaca sobre tota la costa. Des d’ell tindràs una vista única de llocs tan emblemàtics com la badia de Llafranc, així com de les cales de Cap Roig, Calella i Palamós.

El Far i el seu entorn idíl·lic

Aquest lloc, així com tot el conjunt monumental de Sant Sebastià de la Guarda, ofereix una d’aquestes visites que es queden gravades en la memòria. És un lloc ideal per als amants de la naturalesa i del senderisme, així com per als quals desitgen descobrir paisatges únics on la història, el respecte al medi ambient i la proximitat de les seves gents es combinen per igual.

A Palafrugell, a més, podràs degustar la millor gastronomia de la Costa Brava, la qual destaca pels seus deliciosos plats amb ingredients procedents del Mediterrani. No pots marxar sense provar els suquets, guisats de peix, patates i herbes capaces de sorprendre els paladars més exigents. Què esperes? Visita El Far de Sant Sebastià i sorprèn-te amb tots els seus encants!

foto barcas playa palafrugell
foto calle palafrugell
foto arcadas playa palafrugell