Habitacions

Carta de Coixins – Llits King Size

Disposem d’una carta de coixins perquè pugueu dormir com a casa. Demaneu-nos el que més s’ajusta a les vostres necessitats i us garantim un relax total.

Quan feu la reserva especifiqueu quin tipus de llit voleu durant la vostra estada. Disposem d’habitacions amb llits individuals (twin), matrimoni o king size.

Gym

En el nostre Gym, funcional hi trobareu un rack i tot el material necessari per entrenar al vostre ritme. No us el perdeu!

foto clase zumba
foto clase yoga

La Sala

La Sala és un espai polivalent de 80m² on a l’estiu podeu gaudir de les classes de ioga i zumba. Però si sou un grup i necessiteu La Sala per altres funcions, només cal que ens ho demaneu!

Room Service

Esmorzars fins a les 11h per aprofitar el màxim l’estada amb nosaltres. I a partir de les 12h a 20.30 posem a la vostra disposició la nostra carta de Room-Service, amb plats senzills però de qualitat (servei disponible només de juny a setembre).

foto ensalada tomate
foto 4 croquetas
foto hamburguesa con patatas fritas
foto brindis vino blanco

Senderistes i ciclistes

També comptem amb serveis per persones que estan de ruta per la Costa Brava a peu o en bicicleta. Disposem d’aparcament i espai de neteja de bicicletes i d’assecadora per la roba.