Les millors cales de Palafrugell t’estan esperant. Gaudeix-les des del nostre hotel, molt prop de les més boniques del lloc. No et perdis cap amb aquesta llista que t’hem preparat.

foto playa palafrugell iluminada

El Golfet

És una de les més allunyades, però no pots anar-te sense deixar-te inspirar per la seva bellesa natural. Es tracta d’una de les millors cales, les aigües cristal·lines de les quals i el seu preciós Jardí Botànic et faran sentir en el paradís.

Platja de Les Barques o del Port Bo

Amb unes vistes de conte, està formada per cases blanques i carrerons estrets. El nostre hotel es troba al costat d’aquesta cala, una de les més conegudes, pintoresques i difícils d’oblidar. És una platja urbana on no et faltarà cap servei i solia ser el refugi dels mariners. A més, és l’escenari de “Cantada d’Havaneres”, per la qual cosa tan sols trepitjar-la et transportarà al segle XX de la nostàlgia.

Port de Malaspina

Una cala tranquil·la on relaxar-te i deixar-te enamorar. És especialment recomanable si vols gaudir del litoral de Girona. Com mai, el sol es reflectirà en la teva pell i la bellesa del paisatge urbà de front, es reflectirà en el teu rostre.

El Port Pelegrí

Vols gaudir d’unes vistes panoràmiques de la costa? Veuen i no pareixes de caminar pel Camí de Ronda per a arribar al sud de Calella. Allí, podràs pujar al mirador dels Burricaires, un lloc ideal per a parar-te a gaudir de la brisa marina acariciant els teus cabells.

El Canadell i Els Canyissos

Part del seu encant el conforma la seva unió al passeig marítim i les casetes de pescadors. La seva varietat de colors aporta un paisatge d’allò més singular, perfecte per a canviar d’aires.

foto barcas playa palafrugell
foto calle palafrugell
foto arcadas playa palafrugell